Tilmelding til konfirmandforberedelsen 2019-20

Den nye konfirmandsæson nærmer sig. Hvis du går i 7. klasse og bor i Mariager sogn, skal du tilmelde dig konfirmandforberedelsen, som begynder d. 21. august og varer indtil konfirmationen i foråret 2020.

Det er hensigtmæssigt, at alle tilmelder sig digitalt til konfirmandforberedelsen.

Tilmelding til konfirmandforberedelse 2019-20

Orienteringsmøde d. 18. august

Vi vil gerne invitere til konfirmandforældremøde og indskrivning søndag den 18. august i forlængelse af gudstjenesten kl. 10:00. Konfirmanderne selv må også meget gerne deltage.

Her vil vi – ud over at præsentere os selv og få sat ansigt på jer – også fortælle lidt om konfirmationsundervisningen og den kommende konfirmandlejr til Valsbøl i Tyskland i weekenden den 26.-27. oktober.

Som udgangspunkt vil Jacob  varetage undervisningen af 7a og Edith undervisningen af 7b, men der vil også bliver flere gange, hvor undervisningen vil være fælles.
Selve konfirmationsundervisningen starter den 21. august lige efter skole kl. 13:45 nede i Klostret (den gule bygning overfor Kirken).

Konfirmander, der IKKE går på Mariager Skole - men ønsker at følge konformationsforberedelsen ved Mariager Kirke, skal henvende sig til Jacob eller Edith, så finder vi en plads på et af holdene.

Skulle I have behov for at kontakte os, kan Edith træffes på telefon 40452950 og Jacob på telefon 21441054

7a konfirmanforløb

Sognepræst Jacob D Krogh Rasmussen står for undervisning og konfirmationen søndag d. 26. april 2020.

7b konfirmandforløb

Sognepræst Edith Mark står for undervisning og konfirmation søndag d. 3. maj 2020.