Babysalmesang er for dig med en baby i alderen 0-6 mdr. ved forløbets begyndelse.

Vi mødes som oftest i Munkesalen, der ligger lige ved siden af kirken i klosterbygningen.

Her synger, leger, laver vi remser og hygger os sammen i en nær og nærværende stund.

Vi mødes tirsdage kl. 11.30 på et efterårshold 2021, og der er løbende tilmelding.
Det samlede forløb er ca. 12 gange.

Det varer hver gang 30-40 minutter. Herefter drikker en kop kaffe/te over en hyggesnak, hvis man har tid og lyst.

Selvom man kommer ind midt i forløbet, kan man sagtens få noget godt ud af det.

Det koster ikke noget at deltage og er for alle. Dog opfordres man til at købe et rasleæg og et tørklæde, som skal bruges i undervisningen. Kan købes på stedet. Et sæt koster 60 kr.

Om babysalmesang

Musik, sang, rytmik, bevægelse - brug af alle sanser - er godt for en lille baby.
Munkesalen og kirkerummet giver i kraft af den særlige akustik en god ramme.

Vi vil sidde i en stor rundkreds på hver sin lille 'ø' med den rigtige synge- og danseafstand imellem os hele timen igennem. Herfra vil vi være sammen om at skabe en god stemning med sang, remser, lytning og leg med få rekvisitter.

Det er bedst, at din baby ikke er ældre end 5-6 mdr ved start, da man pga corona skal kunne holde retningslinjerne for afstand igennem hele forløbet.

Medbring

Det eneste, du skal medbringe, er din baby og dyne/tæppe, som I kan sidde/ligge på og evt nogle sokker/hjemmesko til dig selv.

Tilmelding

Tilmelding sker ved henvendelse til Lotte Langkjær med en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det er først-til-mølle princippet.
Pga af corona har vi små hold, hvor vi lægger vægt på afstand og gældende forholdsregler, også i forbindelse med sang. Der vil være afstand imellem alle deltager-par og underviser.

Oplys følgende:

• Dit for- og efternavn
  • Dit barns kaldenavn og fødselsdato
  • Dit mobilnummer
  • Skriv 'Mariager Kirke', da Lotte har flere grupper med babysalmesang rundt om

Du er også velkommen til at ringe til Lotte for at høre nærmere, tlf.: 20820514

Hvem er Lotte?

Musikforløbet ledes af Lotte Langkjær, der er uddannet almen musiklærer fra konservatoriet og har undervist i babysalmesang i en længere årrække. Hun har desuden arbejdet med kor, solosang, workshops, småbørnsundervisning 0-10 år mm. PT arbejder hun primært som kirkesanger, babysalmesang- og violinlærer og som sanghealer.