Læs kap. 4-5 i Menneskesønnen.

 

Menneskesonnen 4 5

 

Var der et billede eller et udsagn, der sagde dig noget, eller som fik dig til at stoppe op? Var det noget, der provokerede dig, undrede dig, bevægede dig?

Skriv og send svaret til din præst på mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller SMS til Jacob på 21 44 10 54 eller til Edith på 40 45 29 50.

 

"Gudsriget er så tæt på...så enkelt at forstå og dog så svært at fatte for mange..." Sådan står der i begyndelsen af kap. 4.

Peter, som er den discipel, der fortæller historien, siger, at Jesus "...forsøgte at få os til at forstå, hvad han mente med...GUDSRIGET." Jesus fortæller mange forskellige historier, som skal være med til at vise, hvad han mener med Gudsriget - et sted, hvor det gode får lov til at vokse sig stort. Det er faktisk noget, vi alle sammen kan være med til at få til at ske.

 

I dag får du en opgave:

  • Tænk over hvor du kan hjælpe! Hvad kan du gøre i dag, som giver godheden og Gudsriget gode betingelser for at vokse og få plads?
  • Er der en, der har brug for din hjælp? Er der en, der har brug for en telefonopringning? Er der en, der har brug for en sød og opmuntrende sms eller snap?

Gudsriget er på vej i dag dér, hvor du er. I morgen sender du en besked til din præst og fortæller, hvad du har gjort.

 

Slut med at lave en test - klik her